Setkání s rodiči

Máme za sebou další besedu s rodiči. Sešlo se nás mnoho :-). Po krátkém přivítání a zjištění aktuální nálady pomocí mentimetru vystoupil první z hostů – pan Tomáš Chrobák. Tento nás provedl matematikou dle profesora Hejného, odpověděl na spoustu zvídavých dotazů. Následně nám Verča a Kamil ze společnosti Open house představili projekt Galaktická mise, v němž se snoubí hodnoty, ragby, prevence, zážitková pedagogika a kariérové poradenství, který začneme realizovat na konci tohoto školního roku.

Dále vystoupila školní psycholožka Martina Glogarová, aby nastínila a ukázala, jak probíhalo pilotní sociometrické šetření Young Link. Poté pan ředitel představil nově zvolenou školskou radu a hromadnou část besedy zakončila kolegyně Míša Rašková, jež přiblížila systém přípravy na přijímací zkoušky (letos, stejně jako vloni, jsme měli 100% úspěšnost přijetí).  Následovala debata nad rozličnými tématy u kulatých stolů, do níž se zapojili ti, kteří ještě měli sílu, čas a chuť.

Suma sumárum máme pocit, že se celá akce vydařila a těšíme se na další setkání.




Vyhledávání

Kalendář akcí

Žádné nadcházející události

Projekty školy:

Digitalizujeme školu

Vybudování odborných učeben na ZŠ Galaxie

ZŠ Galaxie NJ JAK Šablony I

Poskytnutí individuální účelové dotace z rozpočtu města Nový Jičín na úhradu režijních nákladů na stravu žáků a dopravu stravy.