Závěrečná práce pro deváťáky

Naše škola je velice hrdá na to, jaké osobnosti z našich žáků vyrostly během devíti let na Galaxii. Každý z našich deváťáků je unikátní svými znalostmi, dovednostmi a zájmy, každý z nich si již brzy zvolí svou vlastní cestu životem.

Zda jsou na tuto cestu životem dobře připraveni, mají možnost prokázat zpracováním ZÁVĚREČNÉ PRÁCE. Tato práce se skládá z písemné, prezentační a ústní části a je pro všechny žáky 9. ročníku povinná. Téma práce si volí žáci sami s přihlédnutím ke svým zájmům nebo budoucí profesní orientaci. Při zpracovávání závěrečné práce je bude provázet některý z patronů z řad učitelů, který jim bude v průběhu psaní rádcem a pomocníkem. Na tématu, které je žákům blízké, tak budou mít možnost pochlubit se hloubkou svých znalostí, přesvědčit nás při ústní části o tom, že tématu patřičně rozumí a umí využít své prezentační a komunikační dovednosti naplno – zkrátka dostanou příležitost ukázat, co v nich je. Každá závěrečná práce musí mít určité povinné náležitosti a danou strukturu – stručný vhled Vám nabídne přiložená prezentace.



Vyhledávání

Kalendář akcí

Žádné nadcházející události

Projekty školy:

Digitalizujeme školu

Vybudování odborných učeben na ZŠ Galaxie

ZŠ Galaxie NJ JAK Šablony I

Poskytnutí individuální účelové dotace z rozpočtu města Nový Jičín na úhradu režijních nákladů na stravu žáků a dopravu stravy.