Galaktické knihy s Dobrým andělem

Milí rodiče, prarodiče, tetičky, strejdové…vesmírní přátelé.

Bývá krásným galaktickým zvykem, že se před Vánocemi scházíme na školním vánočním jarmarku. Bohužel, letos nám to okolnosti nedovolí. Ale to bychom ani nebyli my, abychom nevymysleli nějakou jinou alternativu :-). Rozhodli jsme se spojit dvě akce v jednu a přinést radost na více míst….

Už před dvěma lety jsme se domluvili, že část výtěžku z vánočního jarmarku věnujeme na charitativní účely. Vybrali jsme si nadaci Dobrý anděl, která nás oslovila transparentností v předávání darovaných peněz. Možná už jste o této nadaci slyšeli, či jste dokonce Vy sami Dobrým andělem (už o několika z Vás víme 😉 a doufáme, že nás, Dobrých andělů, bude jen přibývat).
Pokud by Vás o nadaci zajímalo více, mrkněte na její web – https://www.dobryandel.cz/.
Druhé místo, kam bychom rádi přinesli radost, je galaktická školní knihovna. Předloňská akce “Kup a daruj knihu” byla naprosto úžasná, díky Vám jsme školní knihovnu obohatili o spoustu krásných titulů.
Myslíme si, že by bylo moc fajn v této myšlence pokračovat, proto jsme letos vymysleli akci “GALAKTICKÉ KNIHY S DOBRÝM ANDĚLEM”. Tato potrvá do konce ledna 2022.
O co jde?
  • Připravili jsme širokou nabídku knih, o kterých si myslím, že by se nám do školní knihovny hodily.
  • Vy si jen knížku vyberete a v našem přiloženém formuláři si ji zarezervujete. Odkaz na formulář zde:  https://volowishlist.com/ list/public/508ea4c4-91aa- 42a7-9372-e1513481ae61 .
  • Rozhodnete se, zda budete chtít přispět i na Dobrého anděla, a podle toho pak svou platbu navýšíte.
    • Navýšení o 50 Kč…do knihy přibude razítko bronzového anděla.
    • Navýšení o 100 Kč…do knihy přibude razítko stříbrného anděla.
    • Navýšení o 150 Kč…do knihy přibude razítko zlatého anděla.
    • Navýšení o 200 Kč a více…do knihy přibude razítko diamantového anděla.
  • Do školy nám poté pošlete odpovídající částku (vybírat budou třídní učitelky), nejlépe v obálce s názvem knihy/knih a dítěte, a vše ostatní zařídíme za Vás. Knihu/knihy koupíme, označíme ji/je jménem dárce a budeme se z ní/nich společně s Vašimi dětmi radovat (a doufáme, ba co více – věříme, že je budeme společně i číst).
Budeme moc rádi, pokud pak do knihy vepíšete věnování – na způsob zapsání se domluvíme s dětmi. Moc Vám všem děkujeme a přejeme předvánoční čas plný klidu, zdraví a pohody.



Vyhledávání

Kalendář akcí

Žádné nadcházející události

Projekty školy:

Digitalizujeme školu

Vybudování odborných učeben na ZŠ Galaxie

ZŠ Galaxie NJ JAK Šablony I

Poskytnutí individuální účelové dotace z rozpočtu města Nový Jičín na úhradu režijních nákladů na stravu žáků a dopravu stravy.